Карактеристике Snail Farm

Snail Farm

Крема која помлађује, чисти и обнавља кожу?
Да!
Фарма пужа је нешто што тражите!

SALE

-50%

без рецепта Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
без рецепта Snail Farm

Snail Farm Карактеристике Нашег Производа

продаја Snail Farm

Слимс пужа са козметичким особинама

Правилна нега коже почиње свакодневним прањем и употребом прикладно одабраних препарата. Ова друга просечна жена обично користи неколико. А шта ако ове ријетке ресурсе замијените једном, високоучинковитом, брзо дјелујућом и потпуно природном композицијом? То је управо оно што нуди производ за његу коже Снаил Фарм, који је познат по коришћењу ... пужеве слузи. Управо овај фактор је одговоран за хидратантни и учвршћавајући ефекат и чини да активни састојци продиру дубље у епително ткиво боље и ефикасније, негујући ћелије коже. Захваљујући томе, фарма пужа је изузетно јединствен подмлађујући препарат који ће добро функционирати и прије и након 50. године живота.
Апликација серума је веома једноставна, само наносите крему једном дневно на чисто, суво лице без шминке и држите га на кожи најмање пет минута. Третман треба да се понови најмање 4 недеље, а што дуже користите Снаил фарм, то можете постићи боље и дуготрајније ефекте. Заборавите на суву кожу, ружне дисколорације, дубоке мимичке боре видљиве из даљине. Овај помлађујући препарат савршено ће се носити са свим овим и без икаквих нуспојава!

SALE

-50%

Snail Farm јефтино
36,00 24EUR
access_time

-50%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
цене Snail Farm

Препоруке Snail Farm

стручњак

тестови Snail Farm

Као жена покушавам да користим производе за негу коже који су познате композиције и познати су од стране специјалиста. Као дерматолог, увек сам инсистирао да препоруцујем максималне природне производе пацијентима и пацијентима. Дакле, оне у којима је присуство хемијских адитива и вештачких пунила минимално или чак сведено на нулу. Фарма пужа је само једна од њих. То је козметички препарат за подмлађивање који се може користити за масну, суву, обојену кожу, обиљежену бора или ожиљака или акни. То је и припрема за чишћење коже која ради са правим чудима, уклања митесере, затвара проширене поре и активно учествује у смањењу мимичких бора. Фарма пужа је одлична алтернатива за многе креме и масти, често сензитизирајуће и алергичне. Његову употребу треба посебно узети у обзир код жена старијих од 40 година, које желе сачувати младо и неговано лице и не бринути се о набораној, оштећеној кожи у будућности. Није било озбиљних нежељених ефеката или алергијских ефеката на кожу или цело тело жена које су га користиле.
Као стручњак за дерматологију, посебну пажњу посветио сам саставу овог препарата. Према наводима произвођача, базиран је на екстракту слузавог слузи, слаткишу, морским алгама и изузетно важном колагену. Она апсорбује кожу, испуњава је драгоценим и хранљивим протеинима, чинећи кожу чвршћом, деликатнијом и истовремено задржавајући младеначку еластичност. Познати слимски пуж је такође драгоцен извор колагена, поред тога, хијалуронске киселине, витамина и еластина, који обнавља природну напетост коже. Коначно, ефекат употребе фарме пужа је да се добије хидратизована, регенерисана и добро нахрањена кожа, ау исто време да се уклони промјена боје, боре и први знаци акни. Препоручујем га због свог састава, савременог приступа дерматолошкој козметологији и, пре свега, због веома добрих резултата који се могу постићи редовном употребом креме за фарме пужа.

SALE

-50%

 Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
Компоненте Snail Farm
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

49 старост
25 старост
32 старост
54 старост
Шетао сам око фарме пужа са широким луком. Слим из пужа? Онда сам видео ефекте код мојих пријатеља и лично сам дошао. Погоди ко изгледа 10 година млађе?
Најбољи новац потрошен у мом животу!
Савршено изглађује боре и уклања промену боје коже. Драго ми је да сам му тако брзо препоруеен.
Ово је најбољи, по мом мишљењу, крема за његу коже коју могу користити жене свих узраста.
SALE

-50%

најјефтинији Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
где купити Snail Farm

Компоненте Snail Farm

-Слуз од слузи

- Цолаген

- Слаткиши

SALE

-50%

 О томе Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart