karakteristike Snail Farm

Snail Farm

Krema koja pomlađuje, čisti i obnavlja kožu?
Da!
Farma puža je nešto što tražite!

SALE

-50%

bez recepta Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
bez recepta Snail Farm

Snail Farm Karakteristike Našeg Proizvoda

prodaju Snail Farm

Slims puža s kozmetičkim svojstvima

Pravilna nega kože počinje svakodnevnim pranjem i upotrebom prikladno odabranih preparata. Ova druga prosečna žena obično koristi nekoliko. A šta ako ove rijetke resurse zamijenite jednom, visokoučinkovitom, brzo djelujućom i potpuno prirodnom kompozicijom? To je upravo ono što nudi proizvod za njegu kože Snail Farm, koji je poznat po upotrebi ... puževe sluzi. Upravo taj faktor je odgovoran za hidratantni i učvršćavajući efekat i čini da aktivni sastojci prodiru dublje u epitelno tkivo bolje i efikasnije, negujući ćelije kože. Zahvaljujući tome, farma puža je izuzetno jedinstvena pomlađujuća priprema koja će dobro funkcionirati i prije i nakon 50. godine života.
Aplikacija seruma je vrlo jednostavna, samo jednom nanosite kremu na čisto, suvo lice bez šminke i držite ga na koži najmanje pet minuta. Tretman treba ponoviti najmanje 4 sedmice, a što duže koristite Snail farm, to možete postići bolje i dugotrajnije efekte. Zaboravite na suvu kožu, ružne promjene boje, duboke mimičke bore vidljive iz daljine. Ovaj pomlađujući preparat savršeno će se nositi sa svim ovim i bez ikakvih nuspojava!

SALE

-50%

Snail Farm jeftino
36,00 24EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
cijene Snail Farm

Preporuke Snail Farm

stručnjak

testovi Snail Farm

Kao žena, pokušavam da koristim proizvode za negu kože koji su poznate kompozicije i poznati su od strane specijalista. Kao dermatolog, uvek sam insistirao da preporucujem maksimalne prirodne proizvode pacijentima i pacijentima. Dakle, one u kojima je prisustvo hemijskih aditiva i veštačkih punila minimalno ili čak svedeno na nulu. Farma puža je samo jedna od njih. To je kozmetički preparat za podmlađivanje koji se može koristiti za masnu, suhu, bezbojnu kožu, obilježenu bora ili ožiljaka ili akni. To je i priprema za čišćenje kože koja radi sa pravim čudima, uklanja mitesere, zatvara proširene pore i aktivno učestvuje u smanjenju bore. Farma puža je odlična alternativa za mnoge kreme i masti, često senzibilizirajuće i alergične. Njegovu upotrebu treba posebno uzeti u obzir kod žena starijih od 40 godina, koje žele sačuvati mlado i nahranjeno lice i ne brinuti se o naboranoj, oštećenoj koži u budućnosti. Nije bilo ozbiljnih nuspojava ili alergijskih efekata na kožu ili cijelo tijelo žena koje su ga koristile.
Kao stručnjak za dermatologiju, posebnu pažnju posvetio sam sastavu ovog preparata. Prema navodima proizvođača, baziran je na ekstraktu sluzavog sluzi, slatkišu, morskim algama i izuzetno važnom kolagenu. Ona apsorbuje kožu, ispunjava je dragocenim i hranjivim proteinima, čineći kožu čvršćom, delikatnijom i istovremeno zadržavajući mladenačku elastičnost. Čuveni puževi sluzi su takođe vredan izvor kolagena, pored toga, hijaluronske kiseline, vitamina i elastina, koji vraćaju prirodnu napetost kože. Konačno, efekat upotrebe farme puža je da se dobije hidratizirana, regenerisana i dobro nahranjena koža, a istovremeno da se ukloni promjena boje, bore i prvi znakovi akni. Preporučujem ga zbog svog sastava, modernog pristupa dermatološkoj kozmetologiji i, prije svega, zbog vrlo dobrih rezultata koji se mogu postići kroz redovnu upotrebu kreme za puž.

SALE

-50%

 Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
Komponente Snail Farm
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

49 starost
25 starost
32 starost
54 starost
Šetao sam oko farme puža sa širokim lukom. Slim iz puža? Onda sam video efekte kod mojih prijatelja i lično sam došao do toga. Pogodite ko izgleda 10 godina mlađe?
Najbolji novac potrošen u mom životu!
Savršeno izglađuje bore i uklanja promjenu boje kože. Drago mi je da sam mu tako brzo preporuèen.
Ovo je najbolja, po mom mišljenju, krema za njegu kože koju mogu koristiti žene svih uzrasta.
SALE

-50%

najjeftinije Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
gdje kupiti Snail Farm

Komponente Snail Farm

-Sluzasti sluz

- Colagen

- Slatkiši

SALE

-50%

 o Snail Farm
36,00 24EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart